Tekniskt driven systemutvecklare C#/.NET/Azure

Vill du också bli en Intelliplanare?

Skulle du vilja arbeta med nyutveckling av nästa generation av affärssystem för bemanning och rekrytering? Intelliplan är den ledande och kundnära leverantören av ett komplett affärssystem som stödjer våra kunders bemannings och rekryteringsaffär.

Just nu är vi inne i en spännande utvecklingsfas när våra tjänster flyttar till ny plattform och vi söker därför en utvecklare som vill utveckla mot Azure.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett intressant och varierande arbete där du har chansen fördjupa dig i ett riktigt avancerat affärssystem. Du får vara med och utveckla tekniken och påverka vägvalen för nästa generation av våra produkter, men även aktivt delta i arkitektur för att säkerställa bästa möjliga systemmiljö både utifrån driftsäkerhet och deployment.

Vi kan erbjuda dig tekniska utmaningar och en möjlighet att ta ansvar och vidareutveckla ditt kunnande inom molntjänster och affärsprocesser. Hos oss får du samarbeta med olika tekniska specialister och produktspecialister med ett stort kunnande inom domänen bemanning och rekrytering.

Vi sitter ca 40 personer i ljusa lokaler högt upp med Globen som närmaste granne. Vi har en jämn könsfördelning och vi har ganska många tjejer som arbetar tekniknära. Intelliplan erbjuder alla sina anställda bl.a. ett bra friskvårdsbidrag, personalförmåner via Benify, flextid och veckovis tid för egen kompetensutveckling.

Din profil

Du är tekniskt intresserad och en erfaren utvecklare i C#/SQL/Microsoftmiljö.

Du vet hur teknikval påverkar integrationer, driftstabilitet och vidareutveckling, och intresserar dig för arkitektur.

Du tycker det är roligt att snabbt sätta dig in i ny teknik eller befintliga system, men också att diskutera fram ”rätt val” av tekniska lösningar utifrån existerande förutsättningar.

Du har varit utvecklare i 3 år eller gärna mer, har skaffat dig en bra helhetsbild av C#/.NET/SQL och har lätt för att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.

Om Intelliplan

Intelliplan levererar ett skräddarsytt affärssystem för bemanning och rekrytering till mer än 200 kunder i norden och av olika storlek. Vi hjälper kunderna effektivisera sina affärsprocesser och erbjuder all den funktionalitet och de tjänster som behövs idag men vi vill även kunna erbjuda nya lösningar som kommer ge våra kunder konkurrensfördelar framåt.

Systemet stödjer en rad viktiga funktioner för kunderna, som: kundavtal, kandidatförsörjning, annonsering och urval, anställningsprocesser, bemanningsplanering, tidrapportering, lön och fakturering.

Sök tjänsten

Verkar detta intressant? Sök omgående genom vårt rekryteringssystem då vi rekryterar löpande. Se till att alla dina relevanta erfarenheter och utbildningar framgår i din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

Kontaktperson(er)

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2018-11-01

Tekniskt driven systemutvecklare C#/.NET/Azure

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor