Applikationskonsult med SQL-kunskaper

Vill du också bli en Intelliplanare?

Vill du arbeta kundnära med kundanpassningar, integrationer och rapportutveckling? Intelliplan levererar ett av branschens ledande affärssystem för bemanning och rekrytering och vi behöver nu förstärka vårt tekniska team med en teknikintresserad applikationskonsult eller en kundorienterad SQL-utvecklare.

Vad vi erbjuder


Vi på Intelliplan behöver nu utöka vårt duktiga tekniska team med dig som vill arbeta med SQL och anpassningar av affärssystemet. Hos oss får du utveckla t ex kundrapporter, integrationer och automatiska utskick. Du får ett intressant och varierande arbete, med mycket kontakt med våra kunder. Du får chansen att fördjupa dig i ett riktigt avancerat affärssystem för bemanning och rekrytering, samt trevliga tekniskt intresserade kollegor med stort kunnande inom domänen bemanning och rekrytering.

Intelliplan har ett ljust och modernt kontor högt upp med Globen som närmaste granne. Vi erbjuder alla våra anställda bl a. ett bra friskvårdsbidrag, personalförmåner via Benify, flextid och veckovis tid för egen kompetensutveckling.

Din profil

Du är tekniskt intresserad, tycker det är roligt att lära dig ”allt” om ett komplext system, tycker det är roligt att förstå kundernas förutsättningar och hjälpa dem lösa tekniska utmaningar. Du gillar att hjälpa men också att samarbeta med såväl kunder som kollegor.
Du har antingen arbetat flera år med affärssystem eller liknande lösningar,
eller så är du nyexaminerad från en IT-ingenjörsutbildnng där du läst SQL-kurser, gärna jobbat med support i någon form. Du vill utvecklas vidare inom teknik men också arbeta nära kund.

Du är pedagogisk, samt har lätt för att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. Kan du något/några andra nordiska språk är det meriterande.

Om Intelliplan

Intelliplan levererar ett skräddarsytt affärssystem för bemanning och rekrytering till mer än 200 kunder av olika storlek i norden. Vi hjälper kunderna effektivisera sina affärsprocesser och erbjuder all den funktionalitet och de tjänster som behövs idag men vi vill även kunna erbjuda nya lösningar som kommer ge våra kunder konkurrensfördelar framåt.

Systemet stödjer en rad viktiga funktioner för kunderna, som: kundavtal, kandidatförsörjning, annonsering och urval, anställningsprocesser, bemanningsplanering, tidrapportering, lön och fakturering.

Sök tjänsten

Verkar detta intressant? Sök omgående genom vårt rekryteringssystem då vi rekryterar löpande. Se till att alla dina relevanta erfarenheter och utbildningar framgår i din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta team-leader Cristel Annell.

Kontaktperson(er)

Linda Bävermark

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2018-11-01

Applikationskonsult med SQL-kunskaper

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor